Wednesday, 15 January 2014

[VEDEO] UCAPAN DS @NajibRazak SEMPENA PENYAMPAIAN BANTUAN 32,000 MANGSA BANJIR SELURUH NEGARA DI BANDAR CUKAI TERENGGANU

Lokasi : PADANG ASTAKA BANDAR CUKAI KEMAMAN TERENGGANU

Acara : MAJLIS PENYAMPAIAN BANTUAN 32,000 MANGSA BANJIR SELURUH NEGARA

Tarikh : 12/01/2014 10:00AMSalam kepada semua pembaca blog Amrayy_Lensa_Assault.. mungkin semua tertanya-tanya mengapa video ini lambat keluar di blog Amrayy.?? Di sini aku jelaskan..!!
labtop aku semakin uzur, line internet terlalu slow, dan terdapat masalah kecil yang biasa aku lalui sewaktu ingin menerbitkannya.
Video ini adalah sumbangan iklas aku kepada DS Najib Bin Abdul Razak kerana tidak pernar kenal erti penat dan lelah dalam progaramnya membantu semua rakyat Malaysia yang dalam kesusahan.
Bagi aku, setelah aku menilai dari kaca mata aku keiklasan terpancar di wajah DS Najib. Walaupun aku amat mengerti rintangan demi rintangan dilalui oleh DS Najib beliau tetap meneruskan tugasnya sebagai seorang pemimpin. Jika aku sendiripun diuji sedemikian rupa, aku bertanya kepada diriku, adakah aku mampu melaksanakannya.???
Aku juga bersyukur kepada Allah, kerana diberi peluang menyubangkan tenaga untuk berkerja sebagai sukarelawan media sosial yang tidak perlu dibayar oleh mana-mana agensi.
Peringatan aku kepada rakan-rakan blogger yang lain, janganlah suka menyampaikan fitnah yang boleh mengaibkan sesama kita yang beragama islam..
Akhir sekali aku juga ingin mendoakan kalian semua rakan-rakan blogger yang lain sentiasa dimurahkan rezeki oleh Allah Taala....

AMRAYY

No comments:

Artikel,Video Dan Foto Mungkin Membantu Anda Dalam Pencarian Maklumat..!!!