Thursday, 13 December 2012

SIAPA JANTAN NI.??????? PART 4

MANGSA KE 4

AWAS LELAKI INI..!!
GODA, AYAT, PERANGKAP, AMBIL GAMBAR DAN RAKAM VIDEO


         Ni adalah mangsa "Jantan Kasanova" yang ke 4..Ape yang aku tahu, mangsa ni seorang perempuan "MELAYU" dan dah berumur..Macam "janda" jer aku tengok...Macam "bini" orang pun de gak...eeee...Kalau betul "bini" orang, ntah "bini" sape la yang die rembat...Mungkin "bini" salah sorang dari korang kot..Cube korang teliti betul-betul gambar perempuan ni...wakakakakakka....Aku nasihatkan korang, jaga la bini korang kat rumah elok-elok...Kalau bini korang nak keluar, ikut sekali...Baru lah tak kan terpedaya dengan ayat-ayat power "Jantan Kasanova" ni...eeee

        Untuk pengetahuan korang semua, aku de rakaman video aksi-aksi panas "Jantan Kasanova" ni dengan perempuan-perempuan yang telah diperdaya olehnya..Tapi, aku tak boleh siarkan sebab ianya akan memalukan perempuan tu plak..Lagipu aku tak tahu cara nak tutup muke perempuan tu supaya tak nampak...wakakakakakaka....

        Aku tak tahu la power ke tak ayat "JantanKasanova" ni...Yang aku pasti, "angry bird" die memang "power"..Tu la sebabnya perempuan-perempuan ni terpikat...Kot la...eeee..Yang pasti, dah memang ramai la mangse "Jantan Kasanova" ni...Cerita ni tak abis lagi..Ade sambungannya...eeeeee

SIAPA JANTAN NI.....?????? PART 5
TUNGGU SAMBUNGANNYA AKAN DATANG....





2 comments:

saffron rice said...

Bro gua mcm kenal dan rase kenal. Pd mamat ni.... Tapi bro niat lu hanya tuhan je tahu... Mungkin ada baik dan buruk... Cuma gua nak beritahu jgn kita malu kan org dalam niat baik kita... Cuba lah cari jalan dan cara yg lebih selesa atau paling report je kat jabatan agama islam atau sapa yg terlibat... Kalau jabatan agama islam tak buat tindakan report je jabatan agama lain tentang jabatan agama kita... Berfikir lah....

amrayy lensa said...

Aku rasa kalau lu kenal dia, suruh dia call aku no HP aku tertera kat blog aku, sebab aku nak dengar cerita yg sebenar..TQ