Wednesday, 23 October 2013

SEORANG PEGAWAI BANK DI TEMBAK MATI OLEH PENGAWAL KESELAMATAN SETELAH MEROMPAK BANK TERSEBUTKISAH MENYAYAT HATI YANG SEMPAT GUA PAPARKAN HARI INI..!!!


Kekejaman pengawal keselamatan yang menembak mati pegawai bank dalam kejadian rompakan bersenjata oleh pengawal keselamatan sendiri di Ambank no.5&7, Jln USJ SENTRAL 2, USJ Sentral Subang Jaya.
Mangsa yang ditembak bertugas sebagai operation officer Ambank nama Norazita bt Abu Talib berumur 37 tahun.Mangsa dikatakan sudah berkhidmat selama 16 tahun bersama Ambank. Kejadian berlaku lebih kurang jam 6 petang yang mana suspek nama Ardi bin Hamza umur lebih kurang 37 tahun yang beralamat Jalan Apas Batu 2 no 70 Tawau Sabah.

Suspek menggunakan senjata jenis pumpgun dan sebanyak 1 das tembakan di lepaskan dan mengenai muka mangsa ketika mangsa sedang membuka peti kebal dan suspek melarikan wang dalam jumlah yang tidak diketahui.Kenderaan yang suspek gunakan disyaki motosikal.dan sedang dikesan..
Gambar arwah bersama suami dan anak-anak
AL-FATIHAH buat mangsa dan salam TAKZIAH buat suami dan anak-anak mangsa..
AMRAYY

3 comments:

Leyza Jamil said...

MAAF, KENAPA TAK DIKABURKAN GAMBAR ARWAH? KENAPA TAK TAHU JAGA SENSITIVITI SEKURANG2NYA JAGA LAH SIKIT PERASAAN KELUARGA ARWAH.

Anonymous said...

Harap admin bole sensor kan gambar atau delete je trus..kesian pada mangsa dan waris mangsa.. :(

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Artikel,Video Dan Foto Mungkin Membantu Anda Dalam Pencarian Maklumat..!!!