Tuesday, 30 October 2012

BONDA DAN IRFAN - AIR YANG TENANG JANGAN SANGKA TIADA BUAYATULISAN BONDA

Salam penuh penghurmatan kepada semua...Berjuta rasa terima kasih kepada yang menggikuti paparaan ini, kepada yang membuat panggilan jauh dan dekat, pendedahan ini lebih kepada 1 iktibar, benar cinta tidak dapat di pisahkan dari hayat selagi masih bernafas selagi itulah ada hembusan cinta..tetapi cinta yang bagaimana membuat kita berterusan hidup bersamanya ? mengtakrif cinta bukan sesuatu yang paling mudah...

Bonda menggenali Mohd Taufiq Irfan Bin Saluddin di usianya 18 tahun lebih kurang 4 tahun lalu menganggapnya tidak lebih dari seorang anak..tetapi anak yang tak reti bahasa,..teringgin pulak dia nak bermain cinta dengan wanita tua ini..bagikan duri mencucuk daging di cungkil tak nak keluar di hiris semakin dalam bengkak menanah..keputusanya biarkan,lihat sejauh mana terbangnya helang !..lari dan pergi dari pemburuanya pernah bertahun putus hubungan sehinggalah dia dapat mencari talian bonda di laman blog bonda semula...rupa2nya dia baru keluar dari Pusat Pemulihan Dadah ( Penggasih ) ternyata ini tidak betul ! hatinya yang sengget atau otaknya dah mereng........nanti kau ! Layannnnnnnnnnn jer ayat cintanya bagaikan andakonda membelit membunuh ! dia lupa, yang bonda seorang perawat psikologi mental dan kerohanian, nak kene ni..nak kene ni...

Seperti sms yang dipaparkan dia tidak habis2 menyusun bait2 cinta..kaadaan semakin nampak berat akhirnya bonda ambil keputusan memberi tahu Ultraman Taro Bonda ( Uncleseekers ) dia tidak tahu uncleseekers adalah tempat ruiukan semua perjalanan hidup Bonda..apa pun bonda tidak akan ambil keputusan di luar 'Akal pertimbangan Ultraman Taro !

yang di Luar sna kepada anak ku tersayang lagi tercinta..ingatlah Sepatah ucapan Cinta terlalu Mahal untuk di Lontarkan dengan sia2....daripada yang tidak berhak memberi dan tidak berhak menerimanya...apa bonda heran ! sebagai seorang perawat sexologi bergelumang dengan berbagai bentuk rupa dan permasaalahan lelaki yang datang dan pergi lebih 35thun dalam bidang ini..kalau di cantas campak ke dalam lori entah berapa lori dah agaknya.... akhir kata Cinta itu Biarlah Berpada........!

SESAMPAINYA KAMI DI RUMAH BONDA,TERUSLAH CERITA TENTANG BUDAK MENTAH (IRFAN) YANG SELAMA INI BARU BELAJAR NAK BERMAIN API..

UNCLESEEKERS TERPERANJAT MENDENGAR PENJELASAN DARI BONDA, TENTANG BUDAK IRFAN YANG SELAMA INI DISANGKAN CICAK RUPA-RUPANYA BIAWAK COMMODO YANG MAKAN BANGKAI MANYAT..
UNCELSSEEKERS MUNGKIN DALAM HATI SUDAH MENYIRAP DENGAN INI BUDAK IRFAN. (MUKA SUDAH KELAT)HEHEHE 

KU SHAH (Y.A.M RAJA SHAHRUZZAMAN IBNI SULTAN IDRIS SHAH) JUGA TERPERANJAT,KERANA DIMAKLUMKAN DISINI DIJANGKAKAN AKAN BERLAKUNYA HARI PERTUNANGAN YANG AKAN MENGEJUTKAN BUKAN SAHAJA RAKYAT MALAYSIA ,TAPI DUNIA AKAN TURUT TERKEJUT BILA BERITA INI AKAN KAMI SIARKAN.

NAK CERITA PUN DAH TAK GUNA, TEMBAKPUN TAK KENA.SO AKU DAN UNCLESEEKERS,CUMA SIMPATI KEPADA BONDA..BERAT MATA MEMANDANG BERAT LAGI BAHU YANG MEMIKUL.(DUNIA OH DUNIA)

 KUSANGKAKAN KAU BUNGA HIDUP RUPA-RUPANYA BUNGA PLASTIK DI JAMBANGAN

SEBAHAGIAN AHLI KELUARGA BONDA YANG SEMPAT AKU RAKAM SEWAKTU MAKAN PETANG DI RUANG TAMU.No comments:

Artikel,Video Dan Foto Mungkin Membantu Anda Dalam Pencarian Maklumat..!!!