Saturday, 21 September 2013

KEDAI MENJUAL DAGING MANUSIA DIBUKA SECARA TERANG-TERANGAN DI LONDON

Saturday, 21 September 2013


Dunia semakin pelik,Kedai menjual daging manusia DiBUKA secara Terang-Terangan!!!!

 (15 Gambar)


NO HOPE LEFT tema kedai menjual daging manusia!!!!!

Pelik dah Dunia sekarang ni,sehinggakan daging manusia sudah menjadi sumber makanan bagi sesetengah pengemar daging,yang hairannya dah sampai tak dak daging atau makanan dah ke dekat dunia ni??

Badan manusia serta anggota yang lain dijual secara terbuka di kedai daging.Anggota badan Manusia di jual di kedai daging London kalau di thailand kepala manusia di jual dan di jadikan makanan ini lain pula ceritanya di London apabila kedai ini dibuka untuk orang ramai selama dua hari dengan tema Daging Manusia dalam Filem Resident Evil 6 di London Smithfields market. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AMRAYY
(BUAT KEPADA SEMUA PEMBACA INI BUKAN DAGING MANUSIA SEBENAR. INI SEBAHAGIAN ALAT-ALAT DALAM LAKONAN YANG SEDANG BERLANSUNG DI LONDON DALAM SEBUAH FILEM YG SEDANG DIPROMOSIKAN. JANGAN MARAH EK.!!!
WAKAKAKKAAKKA)

2 comments:

azam said...

bukan daging manusia sebenar yang dijual, sebaliknya daging haiwan lain yang dibentuk semula menyerupai tubuh manusia. kedai tersebut hanyalah sebahagian daripada "promo" filem Resident Evil 6.
Sila rujuk http://streetanatomy.com/2012/09/28/human-butchery-shop-for-new-resident-evil-6-release-pops-up-in-london/

amrayy lensa said...

Terima kasih kerana memberi info yang sebenar. Artikel ini gua copy dari seorang blogger yg memaparkan kisah ini juga. Gua akan membetulkan semula artikal ini..TQ