Friday, 23 August 2013

#Pemilihan UMNO13 : Tajuddin Pasir Salak Ugut Ketua Cawangan.??

Artikal panas ni gua cilok dalam blog Double-Yklik jer..!!! Memandangkan ianya menarik gua pun share la..
Lu orang layan dan fikir-fikirkan.!!


Kaki betina, kaki judi, kaki pukul, kaki rasuah, bapak segala kronisme di Perak!
Itulah label yang sesuai buat Ketua UMNO Bahagian Pasir Salak Tajuddin - ada komen yang marah berhubung artikel Pemuda Akar Umbi Ditampar Dalam Majlis Rumah Terbuka Hari Raya yang disiarkan di laman ini.

Kata tukang komen tersebut, jika baru sehari dua kenal Tajuddin saya atau sesiapa saja tidak layak bercakap mengenainya. Untuk komen-komen yang memuji Tajuddin, saya tak perlu fikir panjang-panjang - hanya satu jari tengah dari kedua-dua tangan saya buat anda!

Sampai bila UMNO & Najib nak simpan Tajuddin?


Siapa tidak kenal Tajuddin...?
Tanya saja di Pasir Salak, hatta anjing jika boleh berbicara - anjing pun akan kata Tajuddin kaki judi, kaki mabuk, kaki betina, kaki rasuah.

Saya berani berkata secara terang-terangan begini kerana maklumat yang saya perolehi bukan datang daripada orang lain sebaliknya daripada ahli akar umbi serta beberapa bekas-bekas kakitangan Tajuddin sendiri.

Malah Tajuddin pada tahun 1995 Tajuddin pernah dipecat oleh Majlis Tertinggi UMNO kerana terlibat dalam politik wang RM6 juta untuk merebut jawatan ketua bahagian Pasir Salak yang ketika itu disandang oleh Menteri Besar Perak, Tan Sri Ramli Ngah Talib sebelum diterima semula tanpa syarat pada tahun 1998 dan dipilih sebagai Timbalan Ketua Bahagian pada tahun 2000.

Aneh sungguh UMNO, ahli yang terlibat salah laku politik wang sebanyak RM6 juta pada awalnya dipecat selepas itu diterima semula tanpa syarat?
Tajuddin Ugut Ketua Cawangan!

Selain mengatur perjalanan politik anak-anaknya di mana anak lelaki diletakkan sebagai Ketua Pemuda UMNO dan Pengarah War Room Bahagian, anak perempuan sebagai Setiausaha Bahagian, menantu diletakkan pula sebagai SUS Pejabat Timbalan Menteri dan anak saudaranya Ramli pula sebagai pegawai khas parlimen.

Terbaru saya dimaklumkan beberapa Ketua Cawangan telah diugut oleh Tajuddin, menurut sumber salah seorang Ketua Cawangan tersebut dia diugut menerusi panggilan telefon oleh Tajuddin agar terus menyokong Tajuddin dan anak-anaknya. Jika terdapat mana-mana Ketua Cawangan yang ingkar kehendaknya cawangan tersebut tidak akan diberikan apa-apa peruntukkan.
Wowww..!!!

Daripada bahagian hingga ke pejabat Timbalan Menteri Tajuddin meletakkan kroninya, apakah Tajuddin sedang giat menyusun atur bagi memastikan tampuk pemerintahan negeri Perak dikuasai oleh anak beranaknya?
Orang macam ini Najib dengan ahli UMNO nak simpan?

Dalam parlimen pun Tajuddin masih nak sembang pasal bur***
AMRAYY

No comments:

Artikel,Video Dan Foto Mungkin Membantu Anda Dalam Pencarian Maklumat..!!!