Friday, 12 April 2013

2 ANGGOTA AMK DITAHAN POLIS BERHUBUNG PENYEBARAN VIDEO LUCAH MUSTAFA ALI..???

BERITA KAT BAWAH NI AKU DAPAT DARI SUMBER BLOG Dr.MiM klik je dan blog THE FLYING KICK klik lagi.. Isu nya jika benar perkara begini berlaku, gua mintak Mustafa Ali beri penjelasan atau berundur je dari kancah politik.Memalukan org PAS dan boleh menggugat kepercayaan org2 melayu yg sentiasa memandang tinggi tahap keperibadian pemimpin2 PAS..

Apapun.., gua tengah tunggu kenyataan dari Nik Aziz dan juga Hadi Awang mengenai skandal Setiausaha Agung parti dorang ni..

LU PIKIR LAH BRO..!!!

2 ANGGOTA AMK DITAHAN POLIS BERHUBUNG PENYEBARAN VIDEO LUCAH MUSTAFA ALI!!!

Ini berita yang baru diterima...

Telah disahkan dua orang anggota AMK ditahan berhubung penyebaran video lucah membabitkan seorang lelaki menyerupai Setiausaha Agung PAS, Mustafa Ali dengan seorang wanita warga asing.

Kedua-dua orang anggota AMK tersebut kini ditahan polis untuk soal siasat.

Dalam laporan awal, seorang lelaki telah ditahan oleh anggota polis di Kampung Alor Lintang, Kampung Raja, Besut Terengganu. Pemeriksaan di hadapan pintu pagar di kawasan Perumahan Lorong Sekolah dan Lorong Hidayat, Kampung Alor Lintang itu menemui 16 sampul surat yang mengandungi sekeping VCD setiap satu pada lelaki terbabit.DI BAWAH NI SEBAHAGIAN GAMBAR-GAMBAR YANG AKU DAPAT COPY

LAGI PENDEDAHAN TERKINI AKSI TERLARANG PEMIMPIN TERTINGGI PAS! #PRU13INI BUKAN MUSTAFA ALI KER??

JAWAB LA...!!

AMRAYY

No comments:

Artikel,Video Dan Foto Mungkin Membantu Anda Dalam Pencarian Maklumat..!!!