Saturday, 30 March 2013

ANWAR IBRAHIM, MAT SABU DAN TIAN CHUA DI SENTUL.. ?? APA CERITA??LAYAN GAMBAR DULU BRO..OH YE..AKU NAK BAGI TAU YANG BLOG AKU NI DAH 1 MINGGU LEBIH TAK UPDATE DISEBABKAN ADA MASALAH JEMBALANG TANAH YANG TAK DAPAT AKU SELESAIKAN..SO SEKARANG NI AKU BARU DAH MULA NAK STAT UPDATE APA YANG TERTINGGAL SELAMA NI..
LAGI SATU BLOG AKU NI SEBENARNYA BUAT MASA NI BEBAS TIDAK MEMIHAK MANA-MANA PARTI POLITIK..AKU UP CERITA ,GAMBAR DAN VIDEO DALAM BLOG AKU NI MENGIKUT GERAK HATI DAN PANDANGAN MATA AKU SENDIRI.. SO KO ORANG LAYAN DULU GAMBAR YANG AKU AMBIL MALAM TADI DI BANDAR BARU SENTUL 29 HB MAC 2013....
LAYANNNNNNNN......!!!!!!!!
KAT BAWAH NI GAMBAR RAGAM DS ANWAR IBRAHIM SO, LAYAN DULU BRO..!!!

ANAK KECIL MAIN APIII, TERBAKAR TANGAN NYA SENDIRI...
DS ANWAR KATA, SEKARANG ANAK KECIL MAIN IPAD BRO...
Wakakakakak.!!!

ADA KETUA PEMUDA UMNO CAWANGAN TAK KAT SINI..?? AKU NAK LESING..!!
KATA DS ANWAR, SAMBIL DIIRINGI GELAK-KETAWA PARA HADIRIN..

Wakaakkaak..hahahhhaha


DS ANWAR HATI-HATI DGN LIDAH TU..!!
WAKAKKAKAKAKA.
.JANGAN MARAHH EKK..!!!!
1 MALAYSIA..!!! YE KER???
HEHEHEHHEHE


SAYA MEMANG BENGAN DENGAN PAPA GOMO NI..SIALLL..!!!
Wakakakakka..!!
PAPAGOMO KALAU SAYA JUMPA, LU JAGA, SAYA CUBIT-CUBIT AWAK TAU..!!
Heheheheheh..
SAYA MEMANG GERAMMMMM..!! GOMOOOOOOOOO..!!!

I TAK BUAT APA-APA PUN..!!
U ULANG.. I SAMAN..!!!FOTO BY : AMRAYY

4 comments:

bong dom said...

Sila pautan pertukaran dengan saya http://joezuax.blogspot.com/

amrayy lensa said...

Bro,Blog lu gua dah link..

Anonymous said...

salam bro amrayy..lu kata lu tak berpihak mana2 parti politik..sekrang aku mau tamya..lu percaya ka segala video mengnai anwar ibrahim. Sebab apa aku tanya? sebab lu ni salah seorg penuntut universiti of life.
jgm mara aaaaaaaaa

amrayy lensa said...

Percaya atau tidak itu perkara nombor 10..Bagi gua, bila UMNO main isu pribadi seseorang pemimpin pembagkang,secara otomatik rakyat lagi benci pada UMNo..Video2 yg dimainkan adalah video2 yg lama,sewaktu Anwar berada dlm BN..So kita boleh fikir la bila,dimana,kenape dan setiwasi ketika itu..Bagi aku dalam jentra BN sekali pun banyak yg kaki cantas dan menganiaya org dan berpura2 yg dia baik mcm malaikat..Nak bagi taulah semakin hampir pilihan raya,semakin banyak fitnah bernanah akan dimainkan,so jng cepat melatah..Hidup ini ada kala kita rasa kita ada sahabat,rupanya yg kita fikir sahabat itulah yg akan bunuh kita dari belakang..Berhati2lah bila berkawan,walaupun org yg kita kawan besar pengaruhnya..Doa kepada ALLAH semoga kita semua yg bukan kaki Fitnah dilindungi Allah dari dianiaya org..Wallahhualam..