Monday, 10 December 2012

SIAPA JANTAN NI ?????? PART 3


MANGSA KE-3 JANTAN KASANOVA




  • Gambar-gambar ini aku dapat dari sumber yg boleh dipercayai.. Untuk maklumat semua, aku juga telah memiliki sebahagian gambar dan rakaman video, untuk dijadi pengajaran dan juga untuk memberi peringatan kepada kaum wanita supaya jangan mudah percaya dan berhati-hati bila berjumpa dgn Jantan Kasanova ini..
  • Untuk pengetahuan semua,blog aku ni bukanlah "BLOG PRONO" atau "BLOG LUCAH 18SX" seperti yang di sebut oleh BRO APA..Tujuan aku mendedahkan gambar-gambar ini bukan bermakna aku sudah beralih arah ke bidang "LUCAH 18SX"..Apa yang aku buat ini adalah permintaan dari seorang teman.....
  • Aku sedar dan aku tahu memang BRO APA yang membawa aku masuk dalam bidang penulisan ini..Aku juga dijadikan salah seorang dari "APA MEDIA TEAM"..Tapi,di sebabkan beliau tidak suka dengan penulisan aku,beliau membuang aku dari "APA MEDIA TEAM" dan mengarahkan aku menukar banner di blog aku..
  • Kalau ati sudah sakit,semuanya akan keluar..Aku x kisah kalau BRO APA suruh aku tukar banner blog aku yang mempunyai kaitan dengan nya...Memang die ada mesej aku supaya aku tukar banner blog aku tapi aku tidak sempat membaca mesej yang dihantar oleh BRO APA disebabkan terlalu sibuk menguruskan hal sekolah anak..Tapi, x perlulah di war-war kan dalam blog..
  • Aku harap korang faham pe yang sedang aku lakukan ni bukanlah untuk mengaibkan sesiapa..Tapi aku lakukan semua ini adalah untuk menceritakan tentang 1 "kebenaran" tentang JANTAN KASANOVA ini..

Untuk pengetahuan BRO APA ,aku dah pun tukar banner di blog aku..Aku harap BRO APA berpuas ati...,,

Tunggu cerita selanjutnya tentang "JANTAN KASANOVA PART 4"...

Abg Roni...Aduhhhhhhh..!!!

14 comments:

JonieBeGood said...

Bro..

AKu rasa Bro APA ni bertambah merapu semenjak dua menjak ni..

Apa yg dia dah telan dalam otak dia tu bro?

Blajau ilmu hgaib ker...

Aku negok dia kejap OK kejap KO..

Iskk, ongtua tu meracau sakan plak skang ni..

Anyway, buka la muka mamat kasanova tu so bleh arr kita kenal sapo..

Luaran nampak mcm melayu jenis makan ketam tak semenggah mana pun pompuan bleh ikut...

Good artikels bro lu ada..
Kipidap ur good work tu.. Bro APA ni tgh blur tu.. kwn sekeliling dia suda "MAINKAN" dia babtu la dia bertambah meracau..

Takper ar.. lu tetengok la sket mamat tu bro..

Ok Selamat Maju Jaya ok..
JonieBeGood

Anonymous said...

bagus bro..biarkan org kata apa...bro APA sbnrnya tak ade apa2...tin kosong jer...

Anonymous said...

teruskan bro..biarkan bro APA....dia tak ada apa2...

Anonymous said...

boleh tak saudara tegur bro APA supaya keluarkan link link makrifat tok kenali dan yang seangkatan dengannya....itu semua merapu dan sesat....aku semenjak dului suka dengar buah pandangan bro APA tapi semenjak dia masukkan link link makrifat ntah apa apa tu...aku jadi tawar hati lah....

Bro boleh rujuk dengan JAKIM dan Ustaz Ustaz lain berkenaan hal hal makrifat tu samaada sesat atau tidak...

C++ said...

Bhai Amrayy...

Aper citer nih bhai... kiter semua pangyau... relaks aaa.. jangan gado-gado... Ingat.. dalam kerjabuat kiter nih... ramai yang akan sabotaj perdajai...

Jadi.. berhati-hati.... Ingat aper yang pernah gua kasitau sama lu... jadi blogger nih memang bahaya...

amrayy lensa said...

wah tak sangka aku, masih ramai yg sudi bersahabat dgn aku ...Tq semua

SyedAbuSayyaf said...

Bro, lu punya blog body post column dah jadi double la... rasanya da salah script html tu...

amrayy lensa said...

Aku dah penat nak hilangkan sampai sekarang tak boleh...ntah apa halnya dia boleh keluar 2x pulak,,,saper boleh tolong aku ni...aduhhhh

Hadi said...

meh sini saya try betulkan double post tu bro..............

amrayy lensa said...

Kat ner sy nak jumpa...hehehe

Hadi said...

nanti bro check email... sy emai je k bro..:)

SyedAbuSayyaf said...

mungkin bro guna template yg bukan dari blogger (third party template)...dalam template tu mesti ada error script html... try tukar balik ke template yg standard dari bloogger... acu try dulu

amrayy lensa said...

Kalau senang call HP sy boleh 0166597725 atau u all bagi no HP sy akan call...TQ

Anonymous said...

Teruskan bro Amrayy..... Lelaki tak guna mcm perlu didedahkan. Buat pengajaran dan peringatan. Tentang Bro APA...lupakanlah....orang jenis takda pendirian mcm tu la. Teruskan bro Amrayy...