Tuesday, 25 December 2012

DATO NUR JAZLAN DAN UDA LAND KURANG AJAR..???

21hb Dis 2012 Jumaat
Baru-baru ni aku menghadiri perjumpan peniaga Komplek Niaga Bangsar Utama bersama Jaringan Melayu Malaysia (JMM)..Isu UDA Land nak jual bangunan di Bangsar Utama masih belum selesai hingga ke hari ini.
Rata-rata peniaga tidak berpuas-hati dengar tawaran rm5000 pampasan yang ditawarkan oleh Pihak UDA Land..
     Aku pikir musim-musim nak pilihan raya ni UMNO kenelah pikir panjang, nanti jangan nak salahkan rakyat bila rakyat dah semakin ramai tidak menyokong kerajaan...Aku tak maulah tulis panjang-panjang, cuma aku nak bagi pendapat isu UDA nak roboh sana sini bangunan tetap mengecewakan orang melayu..
   Dimana perginya selogan yang selalu di laung-laungkan "Rakyat Di Dahulukan...???Kata Tun.Mahadir "MELAYU MUDAH LUPA" sepatutnya ianya ditujukan kepada pemimpin-pemimpin melayu, bukan kepada rakyat melayu...Hahahahahha..
   


        Kat bawah ni ada rakaman video ucapan Sdr.Fauzan dan wakil dari (JMM) Sdr.Hamdan Mohd Salleh
so mari layan ucapan yang ditujukan kepada Dato Nur Jazlan..

Dato Nur Jazlan Muhammad
(Pengerusi UDA)

Sdr.Fauzan
(Pengerusi Peniaga Komplek Niaga Utama)


VIDEO PART 1
VIDEO PART 2

Sdr.Hamdan Mohd Salleh
(Pengarah Kebangsan JMM)


Foto By : Amrayy

Video By : Tuah99992 comments:

Generasi Terhebat Terengganu Bangkit Runtuhkan UMNO said...

UMNO dan BN sudah memerintah Terengganu hampir 50 tahun..... Tapi Kenapa Pemuda UMNO, Puteri UMNO, Wanita UMNO dan Pemimpin2 UMNO Terengganu tetap memilih jadi bodoh?

2013 - Tahun Paling Malang Rakyat Terengganu........ Lihat sendiri bukti kalau tak percaya...

~ BUKTI 1 ~

~ BUKTI 2 ~

~ BUKTI 3 ~

~ BUKTI 4 ~


Saya mohon sangat2 agar semua anak2 muda mengundi PR pada PRU ke-13. Mesti undi PAS, PKR dan DAP. Kita mesti ambil serius soal ekonomi dan perpaduan kaum. BN telah meninggalkan banyak hutang di setiap negeri. Ini akan membebankan kita.. Percayalah. Lihat sendiri selangor, bila PR memerintah kurang 5 tahun, hutang berkurang. Bandingkan dengan Terengganu yang diperintah BN sejak 50 tahun dulu... Kat mana hebatnya Pemimpin UMNO yang menafikan kewibawaan Pemimpin Pakatan Rakyat? Mereka pun tahu tapi tetap mahu menafikannya.. sememangnya betul.. ( Buktikan kalau saya bercakap bohong)

Terang2 tak wujud perpaduan dalam BN. MCA dan MIC terang2 menolak BN.

Pastikan anda memberitahu rakan2, emak ayah dan saudara yang kurang tahu soal ekonomi dan perpaduan kaum.... Walaupun terpaksa berada dlm kem BN dan UMNO, pastikan undi anda tetap kpd PR....

~ (( Budaya Samseng )) - Ahli2 Mahu Lari Dari UMNO ~

Biarkan UMNO bersendirian... Mereka tidak mahu bersatu, kita boleh bersatu sesama kita... Mereka pentingkan perpecahan... Biarkan mereka... Mereka lebih mengutamakan keganasan untuk mengekalkan kuasa... Biarkan mereka..... Mereka hanya mahu jadi samseng... Biarkan mereka samseng selamanya....

Biarkan pemimpin2 UMNO memperbodohkan ahli2 mereka selamanya...

amrayy lensa said...

Kenyataan yang paling merapu sampai kelubang jubur.! aku nasihatkan Generasi Terhebat Terengganu Bangkit .. bertaubat dan jangan jadi sombong bodoh.!!